Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALKONGPOESI IV

har du någonsin
stirrat så länge på himlen
att du börjat känna dig vilse
bland molnen

där andas du
genom ett sugrör
du håller hårt
som ingen annan
får komma åt

på balkongen
bland hålen
mellan alla
molnen




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-11 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R