Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR LÄTT

armar smala
fingrar beniga
benen svaga styltor
det är väl ölen
och alla chipsen
man tröstar sig med
som fått magen
att börja svälla
huvudet en knappnål
litet och hårt
en trög trötthet
som letat sig fram
i och under och bakom
ögonen

Det är lätt
att få nog

jag känner med långa fingernaglar
längst hårbotten
navigerar, letar fäste
gräver mig ner
hittar vägen in
och börjar skala skalpen
som en clementin
får köttsaft ner till nagelbanden
fortsätter att dra
dra
dra
tills hela jag står hudlös
innan jag inser
att detta nog
var ett misstag




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-17 17:30



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Skrämmande naket och utlämnande.
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R