Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALKONGPOESI I

Boken öppnades och jag läste
om en man som kämpade sig
från dödsbädden till podiet
Han var en staple of hope and purity
men kände att han vid slutet
inte sagt allt han kunde säga
Men jag förstod
Hur rent du än har levat
blir du aldrig ren nog




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-11 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R