Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUDDY RICH CYMBALER

visa mig något
som inte lider
och du vinner

men först
ta en cigg
rök den
fast du inte röker

betrakta motorvägarna
i natten
från balkongen
dröm dig bort
till symbolerna
bakom horisonten

men du kommer ändå
att stanna
här hos mig

på rätt sida
det vinröda
draperiet




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-07 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R