Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLÅSTER PÅ BLÅMÄRKEN

någon berättade
vart vi skulle
så vi åkte
packade det
allra nödvändigaste
utan att veta när
vi skulle komma fram

glömde vatten
glömde mat
glömde omdömet
i ett tomt vattenglas
och det som aldrig vilar
bakom ögonen
blev kvar

undrade
om vi någonsin
skulle komma tillbaks




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-07 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R