Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

banalt

det banala är
i all sin enkelhet en
nyckel till visdom




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-06-09 15:35



Bookmark and Share


  Oskar...
Så är det ju!
Haikuvisdom.. tack för den enkla (eller banala) insikten.
2006-06-09

    Bodil Sandberg
Ja men visst!!!Det var minsann så sant som det var sagt käre AP!!!
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP