Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev


I bakgården finns en bunt gamla brev.

Alla dina ord finns bevarade,

jag söker ett hem i dem,

ett tak byggt med dina tankar.

Men det känns kallare nu när jag läser de på nytt.

Mellan raderna plockar jag fram vassa, kantiga bokstäver,

de växer, blir till stora klossar.

Och jag försöker göra de lätta,

innan de tar fäste,

innan de sakta sjunker in här hos mig.




Fri vers av sargassosea
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-24 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea