Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regneffekten

Man hör hur det kan smattra till och
huden känns plötsligt väldigt mjuk.
Det är droppar som inte går att
ta minste om när det regnar ordentligt.
Vissa gånger landar dropparna med sveda.
Men det häftiga är ju att det bara är regn.
Det landar hårt, men sen faller det av.
Regneffekten.
Vissa dagar fungerar den väldigt bra.




Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-24 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP