Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvävd till dödens död

 

 

som skoskavsplåster
kletade du fast vid mig
med önskan att kväva mitt onda
men med resultatet
att jag dog

kvävd av din stundande åtrå

död




Fri vers av Xena
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-06-09 22:04



Bookmark and Share


    dikternas_miia
Ibland kan kärleken vara lite för mycket?
jag som trodde att det aldrig var för mycket...

De sista raderna påminde mig om en våldtäktsman
men den tredje raden gav ´mig känslan att denne älskar väldig mycket och vill trösta allt vad han kan men vet inte när det räcker...

Är det samma person eller två olika?
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Xena