Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillgängad en person...


Du, den obeskrivlige

Jag plockar varje vackra blomma i världen och ger dom till dig
Jag smider de allraste vackra juveler och smycken till dig

Men de vackra sakerna skulle inte kunna tävla mot ditt vackra inre
som sprider runt ljus i hela världen

Jag önskar att jag kunde göra något som liknar ditt vackra inre
för att berätta för andra
hur underbar du är...

Jag önskar att jag kunde visa dig hur mycket du betyder för mig
men världens vackraste juvel skulle inte ens räcka till hälften...
men all världens vackra blommor skulle inte ens räcka till hälften...

Varenda sak du gör påverkar mig
som ett valplask påverkar en stilla vattenyta

Varenda småsak du säger påverkar mig
som en jordbävning påverkar en hel stad

Varenda blick du ger mig påverkar mig
som en orkan påverkar ett helt land

Så kom ihåg...
Du påverkar mig och min framtid...




Fri vers av dikternas_miia
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-06-09 22:12



Bookmark and Share


  The Third Poet
Men hallå? nä dem blir ju bara och bättre får nog skriva ut och kolla noga igenom vilken som egentligen e bäst.. svårt beslut framför mig iallafall :)
2006-09-16

    minijoker
vackert och kult skrivet :)
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia