Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Usch, så hemskt.. Jag, författaren, rynker näsan åt historien. Inte åt innebörden men åt historien... Men det är sanningen--- Läs, njut(?) och förstå, inse!


Tyst vittne


Nej ... Nej ...

Hans hårda ögon hamnar på henne

Nej ... Nej...

Hans hårda händer landar på henne
smekande hårt

Inte igen...

Hans hårda ögon som glansiga tittar på henne
Tittar på ett vis som aldrig borde finnas

Mamma...!

Viskar

\"Mamma...\"

Han ler, hårt och utan någon känsla utom ... ren ondska

\"Mamma är inte här\"

Mamma... Rädda mig

Tårar rinner, hans hårda händer torkar bort dom

\"Mamma är inte här, men jag är här\"

Mamma! Lämna mig inte här ensam!

Han som rycker, sliter bort kläderna

från
Flickan som står där
med tårarna rinnande

\"Mamma...\"

\"Mamma är inte här lilla vän. Men jag är här\"


NEJ! Inte igen!


Grannpojken som sitter lutad mot väggen mot
Hans
och
Flickans lägenhet

Pojken hör

som han har länge gjort

Flickans skrik,
Hans flåsande och viskande

som om
de fanns alldeles bakom väggen

Pappersväggar

vilket de fanns också

Pojkens händer mot sina öron

Hör inte, Finns inte!

men han hör

Hör alltså Finns...

Pojken med sina händer mot sina öron hör

Tyst vittne, har fått en ny innebörd

sitter lutad mot väggen

Pappersväggar

Ljuden hörs

Flickans ångestskrik
Hans orgasmskrik
Pojkens tysta skrik

... genom pappersväggar




Fri vers av dikternas_miia
Läst 594 gånger
Publicerad 2006-11-20 21:55



Bookmark and Share


    minijoker
Skitbra flickan! :D
Har du tänkt på en sak \"hör alltså finns\"
Du och jag hör inte särskilt bra så... bye bye vi finns inte :D
fattar ändå och dikten är en av dina bästa... förresten vad hette din andra medlem? *undrar*
2008-03-03

    eva m h
Jag får hjärtklappning! Hemskt! Starkt skrivet om att vara utlämnad på olika sidor om denna pappersvägg!
2006-11-20

    Lena Nilsson
Jag blir berörd. "pappersvägg" är ett bra ord. Finns överallt där dom inte borde finnas. Kanske också papperslinser. Och munkavlar.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia