Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Usch ja mig.. Detta kan hända mig, är det första jag tänker när jag läser detta. Det kan hända vem som helst... Speciellt den svage, som kan vara vem som helst.


Det fruktansvärda tre små men stora orden...


\"Jag älskar dig\"
sa han

Han sa det till mig
så många gånger

Så många lögner och svek...


\"Jag älskar dig\"
sa han

och
svek mig

innan allt detta hände
innan min kropp blev så här

blödande, sårad, förstörd och ... utnyttjad

Innan jag träffade honom

Innan jag steg in i hans inbjudande hem

Innan han började kyssa mig

Givetvis protesterade jag, Inte.
Han var ju så ... snäll.

Trodde jag...


\"Jag älskar dig\"
sa han
och
svek mig,
sårade mig,
utnyttjade mig,
förstörde mig...

Åh, vad jag älskar den mannen som gjorde mig detta!
Men samtidigt så HATAR jag honom av mitt hela hjärta för det han gjorde mot mig!


Älskar honom,
Hatar hans händer...

Hatar hans händer som har rört mig överallt
Älskar hans ord som har rört djupt inom min själ

\"Jag älskar dig\"
sa han

Innan han började röra mig överallt
Innan jag började tveka
Innan jag började ropa på hjälp
Innan han tystade mig med sin hand
Innan han tvingade sig på mig...

INNAN, ALLTID INNAN, jag blev förstörd och en tom varelse!

Innan jag blev en tom förstörd varelse som har används och ska kastas...

Innan, alltid innan, han pussade mig och sa igen
\"Jag älskar dig\"
men denna gång utan djup, utan endast ett skal...
till
en tom förstörd varelse som var och är blodig och låg på sängen,
gråtande
och
fylld av
ÅNGER

Åh vad jag ångrar att jag lyssnade till hans ord

\"Jag älskar dig\"


De tre orden har en sann makt---




Fri vers av dikternas_miia
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-11-24 12:44



Bookmark and Share


  Manal
en gripande text, som får hjärtat att gråta själen att vissna . jag känner igen mig delvis, och de s,å orden har en sådan makt. tyvär.
2006-12-11

    NoSubstancE
Usch verkligen gripande text, den är väl inte som någon innan mig frågade självupplevd? :/ Uschanimej!

och ja de tre små orden som för någon kan betyda allt, och för någon kan dom betyda ingenting.. suck.. på dem kan man bygga livslånga föhållanden, eller stupa en person helt.. Jag gillar texten :)
2006-11-26

  mr_soft
är det självupplevt? då ska du vara glad att killen försvann stark dikt
2006-11-24

    eva m h
Oh så fruktansvärt!
2006-11-24

    Lena Nilsson
jag lider med dej!
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia