Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där om lyckan igen.




lycka är inte
ett tillstånd

lycka är små små sekunder
av varande




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-06-29 14:32



Bookmark and Share


    Bo Malte
du är klok du...
2018-11-01

  Magica VIP
Djup och intressant tolkning.
2018-07-23

  Tomas Karlsson VIP
Aah...

Mitt i prick! :-)
2018-07-17

  Aisha VIP
...exakt!!
/Aisha
2018-07-04

  Respons VIP
Jag håller med dig. Korta sekunder av ljuvlighet men ack så åtråvärda.
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP