Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora Söndagsfrågan




Skalman eller skalman
inte äta kräftdjur?

Men Land krabbor är
sega! Tål det mesta!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-01 09:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den stora söndagsfrågan med barnbarnen
Pizza eller hamburgare
2018-07-01

  Fulbergarn
Land krabba, Kapten Haddock var inte förtjust i landkrabba
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP