Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor så olika tur att änglar finns

Människor är ett svårt kapitel
komplicerade konfliktfyllda individer
inte lätta att ha och göra med
avundsjukan är ofta närvarande
mobbning skvaller och förtal
höga murar runt sin personlighet
fördömande elaka grymma hårda
hatiska onda manipulerande
arroganta nonchalanta besserwisser
lömska luriga falska uträknande
sitter ofta på höga hästar och ser ner
på andra och tror de är så för mer
säg mig vem du umgås med
ska jag säga vem du är..
men sen finns de som bryr sig
om sin nästa på ett ödmjukt och
kärleksfullt sätt och som visar i sina
handlingar att de vill vara hjälpsamma
deras hjärtan lyssnar in och deras
personlighet riktigt strålar av ljus
de är nästan för snäll och utgivande
man kan känna värmen flöda ut
och deras famn är öppen och
mycket välkomnande och de vill
inget hellre än att visa på artighet
det syns i deras ögon vilka de är
själens brunn avslöjar så ofta
människor ja se människor
så olika personligheter och
egenskaper som visar upp sitt sätt
jag blir så jätteglad och så
upprymd då jag möter de
utgivande osjälviska och goda
de som inte sätter sig själv först
de inspirerar och lyfter andra
bekräftar ser hör och förstår
empatiska ända uti fingerspetsarna
de är som glittrande stjärnor
bländande gnistrande diamanter
vackraste pärlor som glimmar
de förgyller livets svåra dagar
och räddar många från att
helt släppa taget om det
de är självlysande änglar
som strålar upp mörk jord






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-01 22:52



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint.

Even angels cry...
2018-07-06

  Starman
Ja! Det är såna människor som inger hopp. Fint skrivet :-)
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP