Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonstans längs Pine Avenue bor en dikt

jag vet att den föddes där

orden formades på vägen till the Promenade

och palmerna längs vägen sträckte sina huvuden på vingliga halsar mot himlen

som maskrosor avtecknade de sig mot huskropparna

 

det är fredag nu

och morgonen tar sina första springsteg över blänkande gatstenar

om ett dygn väntar världen med sin andra sida av jordklotet på oss

och marken här kommer att sakna våra steg

 

© Birgitta Wäppling, 1 juli 2018

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-02 13:24



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Den här tycker jag om. De tre sista raderna ger ett stort lyft.
2018-12-11

  Eva Langrath VIP
Finstämda varsamma ord inför uppbrott och resa till.
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP