Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noga räknat

Att vara ett gränsfall
Och försöka passa in

Med sitt pass på olika
Sidor språkbarriären

Att vara en på 100.000
Med sin matematiska
Begåvning

När det inte spelar
Någon som helst
Roll

För i allmänhet bland pöbelhopen
Är man bara en främling

Till det mörka kaffet och sju
Sorters goda kakor

På det uppdukade kaffebordet
Med Kosta vasen fylld med de
vackraste Blåklint och prästkrage

Huvudsaken man tar skeden
I vacker mun och har vett att

Föra sig som den tacksamma
Invandrande människa
man faktiskt är. . .




Prosa av Sefarge VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-05 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP