Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kväll på jobbet

rosorna blommar
alldeles nära
kan känna doften
röra dem om jag vill

hästen gnäggar i hagen
vem vet vad den vill
inte jag
kanske i morgon

himlens vita gardiner
knaster på grusvägen intill
en svalkande vind

rosorna blommar
så gör även jag







Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-11 20:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns som en dag på besök, i trädgården. Som boken vilken på svenska fått namnet 'Välkommen Mr. Chance'. I filmen spelades huvudrollen av Peter Sellers. En smått dramatisk samt bitsk komedi om konsten att missuppfatta 'saker och ting', i livet.
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP