Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klot 5 : Svett 4 : Kroatisk Seger

 

 

först kvitterar

sedan segrar

kors i taket

rakt i mål går

inget kryss där

spelmatch avgör

slipper straffar

gott kroater

kämpar skitsnyggt

från Dubrovnik

nickas bollen

upp till Zagreb

bänglar änglar

världen borta

tycks för större

växer mindre

folkmängd bara

halva Sveriges

lik'fullt klotet

mellan fötter

balanserar

guld mot silver

sol ur molnet

svettas nästa

möte snart nu

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-12 00:34



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Se här nu vilken koll jag har (uppdaterad genom morgontidningen) - de ska spela final mot de baskerbärandegrodochsnigelätarna. Trevlig, smal och rafflande rytmik.
Vore trevligt om sportreferaten var mer likt detta!!
Påminde mig dessutom att ännu en gång läsa Robert Bly's sagofyllda "Hockeydikt" http://poems.com/poem_print.php?date=14484

2018-07-14

  lodjuret/seglare VIP
Var är Frankrike nu beläget, sedan England som förläget, runda ögonen blygt ned slår, bärs (i öriket öl) ut i (B)år, svenska kroaten frågar 'Hur ä läget?'
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP