Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Daniel


Limerick


En glad poet från västkustska Åsa
skrev texter helt grandiosa
det mesta var käckt
men han skrev även fräckt
då hade han luktat på spirituosa




Bunden vers (Limerick) av SpamPippiL VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-13 22:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
ja, så blir det ju lätt:)
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP