Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

Vi skulle bara ha kul. En, två, max tre gånger. vi skulle bara ha kul, och jag ville ha mer.

Jag vet att du försökte varna. Blickar, ord, sms i natten. Jag vet att du försökte varna, och jag lyssnade inte.

Du var som gjord av glas. Jag sa ingenting, gjorde ingenting, och det räckte. Du var som gjord av glas, och jag hade sönder dig.

Jag tror inte ens jag märkte. Det säger nog allt. Jag tror inte ens jag märkte.




Fri vers av aloc VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2018-07-14 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP