Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet har sina ringar på vattnet, sina ojämnheter, sina problem


Livet har sina ringar på vattnet

Bara för att din kille gjort slut

Bara för att du har en dålig hårdag

Bara för att du är bakis

Bara för att din vän snackat skit om dig

Bara för att din mascara är slut

Bara för att du inte orkar med ditt liv för tillfället

Så ska du inte klaga

 

Det finns människor som har det värre

De lever liv som du aldrig skulle klara av att leva

Du har inget misslyckat liv bara för att du har en finne på näsan

Gå du och skär dig medan du tänker på de som misslyckats i skolan, har en bror i fängelse, en splittrad familj, har en dröm som de känner att de aldrig kan uppfylla för att de är misslyckade

 

Sånna människor skär sig inte

Även fast de mår skit så lever de vidare, deras liv är inte slut

Tänk vad lyckliga de vart om de bara haft en finne på näsan




Övriga genrer av osynlig
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-06-10 21:55



Bookmark and Share


  Nattis83
Jag är djupt imponerad av denna, den får en att tänka till, mycket bra gjort /Natalie
2006-06-24

  livet
ooh så fin.
man kan inte låta bli att le åt sista raden :) "tänk så lyckliga de varit om de bara hade haft en finne på näsan".
perfekt helt enkelt.
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig