Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens värmebölja

Likt glasklara pärlor de glimrar till.
En saltad droppe på en kind.

Solens strålar steker landet.
Vattnet dunstar snabbt i handen.

Vi flockas till djupare vatten.
Där vågor fångar sommarskratten.
Skratten ekar långt in i natten.

Den varma luften står still.
Barnen önskar "bara en stund till".

Vi nakna för världen försöker oss svalka.
När sommarhettan som önskat har vaknat.




Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-16 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.