Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strukturmekanisk konstruktion

snittmetoden eller knutmetoden, jag kommer inte ihåg vilket som skulle användas för att utröna kraftsituationen.

Krafterna.

Nu är det en uppvisning i korrosion.
Säsongen är mer än över
när ärgen tar vid, i färg.

Lämnad, rivningen var det nog ingen som ville åta sig, skrotprisets fluktuationer.
Så nu står det där tills det blir för farligt att låta den vara kvar.

Stålkvalitén och de mönstergilla svetsfogarna såg ej fotografen. Bara det befängda med att överge ett nöjesfält.

Kanske sålde de för lite glass, som ordspråket kan antyda.

Tyst nöjesfält
på en öbåge
som dagen efter
festen, tystnad råder
i veckor som blir till år.

Skratten och förtjusningens ögonblick
blir bara konnotationer till vår egen framfart
när vi lämnar.

Ett annat val

att gå
slå igen boken
gå ut i sommarkvällen

och glädjas åt fotbollen, ett leende

och svalorna
som tränar

för att snart sätta fart
för att testa

Einsteins hypotes, ett valiums mål eller Navier-Stokes
och sommaren den hamnar i en

termokronologisk krönika.




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-17 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
För inte alls länge sen var jag på ett bröllop:
"Einsteins hypotes, ett valiums mål eller Navier-Stokes
och sommaren den hamnar i en

termokronologisk krönika."

Det och att slå ihop boken.

Naturligtvis hela texten Ulf.

Glädje, Leende och Undran.
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP