Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

 

 

 

älskar att ha dig

i min närvaro

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-06-11 07:39



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Vilka vackra små (stora) röda ord! Jag känner igen mej i dessa rader. Fint skrivet. / Clara-Fina
2006-06-11

    Bodil Sandberg
Kort och härligt!!!
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma