Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett Nordsjöbi


Natur 16

Ett tack till bina
för ert kärleksarbete
Förlåt till bina




Bunden vers (Haiku) av ecel
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-21 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel