Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets fortskridande


Regn




Rosa klasar gungar en kort stund
en kort vecka eller två i någons liv

Jag går vidare
och kronbladen faller bakom min rygg

Det regnar kronblad
tiden har tagit ett tag - framåt, men bakåt

Det kommer nog liljekonvaljer sen
De regnar aldrig - de lyser som solen, även när det regnar

Säkert väntar liljekonvaljerna ett litet tag,
till nästa vecka eller så

redeye





Fri vers av redeye
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-06-11 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye