Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åt helvete med deprimerade poeter


Åt helvete med deprimerade poeter och deras självupptagna naturliga snyftlyrik. De får väl för fan växa upp och släppa sin jävliga barndom, annars kan de typ dra vidare i rymdcirkusen.

Jag är skadad av clownen Manne, men att det blev så kan jag inte sörja hela livet. Det skulle vara tortyr om jag gick runt och tjöt över minnen om hur en pajas blivit instängd i en Tv hemma hos mig.

Nä, jag grinar eftersom jag är hetrosexuell och dricker rödvin. Det kan inte bli värre eller det kan det visst. Jag är döpt som en tvivlande lärjunge och samtidigt är snart ingen annan på samma planet längre.

Problemet är poetiskt och då skriver jag om hur fantastisk en rakad fitta är rent konstnärligt. Det är bara det att varje gång står en feminist bredvid och visar med teckenspråk hur sexigt politik är.

—————




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-28 16:57



Bookmark and Share


  Roger VIP
Men för helvete!
Du toppar dig själv.
Underbar i varje strof
2019-06-28

  SatansSon VIP
är det mig du menar som är clownen manne?https://www.poeter.se/Text+Arkiv+Manad?month=1&year=2013&author_id=42539

2018-09-02

  Ric
Dör av garv här. Underbart avslut.
2018-08-05

  Kungskobran VIP
Poesins nyckel ord som kan blandas för ny dikter.
Hjärta, smärta,längtan, trängtan,evigt, kärlek,himmel,hat,vi, du,oss, olyckligt , härligt.
Orättvisa, fattiga , förtryckta, utnyttjande ,elände.

Jag, jag,jag,jag jag..........
2018-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Du fick mig att le i mjugg! Som alltid på kornet tagen satir i spännande och välskriven prosa.
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP