Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringar


Sträcker ut mig på fuktig jord,

blundar,

ser sprickan,

går sidovägar,

söker mig till havet.

På kroppen en lätt klänning,

under huden en vinter som klamrar sig fast.

Böjer mig ner,

känner på skavsåren av gårdagens ord,

fortsätter,

skakar av mig,

flingor faller,

på marken spår,

av ljudlösa vandringar.




Fri vers av sargassosea
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-29 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea