Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Du ger mig hopp.
Du ger mig tro.
Du ger mig lugn i min oro.

Du ser mitt liv.
Du ser min glädje.
Du ser min sorg.

Du håller mig nära.
Du håller mig trygg.
Du håller av mig även när jag varit stygg.

Du är mitt hjärta.
Du är mitt liv.
Du är en del av min själ.




Bunden vers av Sandra Dahlberg
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-31 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.