Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn? Jag har ju inga barn, herregud......

Om jag skulle få en dotter skulle jag nog ge henne namnet Julia
Och om jag skulle få en son skulle han få heta Tommy
Det är fina namn
Eller hur?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2018-08-03 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP