Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe

Jag drack för mycket kaffe
Herregud min mage mår inte bra
Hur ska det här sluta?

Jag drack för mycket kaffe
Herregud min mage gör ont
Med vem bör jag dricka vatten?

Att man kan vara så dum
Att man kan göra samma misstag om och om igen
Jag tänkte försöka lägga mig lite senare så Kaffe vore smart
Men nu vrider jag mig i soffan för magen gör ont

Tur är då att musiken som spelas är så bra
Radiohead - The bends
Den tröstar
Nåväl, jag överlever nog och vi syns imorgon
Du och Jag
Jag och
DU!!!!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2018-08-03 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP