Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fyller år idag

Idag fyller hon år
Så grattis!
Jag sjöng en improviserad sång för henne
Jag sjöng Grattis och grattis
Spelade iofs fel ackord men det hörde hon inte
Jag vill inte visa mina dikter för henne
Men en dag kanske hon hittar den här sidan
Det vore ju speciellt
Eller hur ska man säga
En dikt är en dikt
Och en människa är en katt
En kusin är en kvinna
Med mycket makt...




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-03 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP