Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarrepris. Ornitologi kan ibland vara ganska invecklat, speciellt när klädstreck är involverade. Bild från Wikipedia.


Örngott för "hafsörn"

Ett örngott från vårt streck i Kullavik

 snappa´en kungsörn plötsligt med ett skrik 

kanske för att smaska på 

men tappa´det då 

slarvig örn, nog en "hafsörn", från vår vik.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-09 19:41



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Skicklig lek med orden.
2018-08-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ö rn hade nog ej på
R ätta glasögonen då
N i borde haft
E n köttbit på skaft
N og mer comme-il-faut

2018-08-10

  lodjuret/seglare VIP
Skulle nog hellre sett som avslut i femte raden, 'nog en hafsörn på utkik' eller något i den stilen, hade var 'mer', troligen. Fast eftersom ricken finns i tryck redan, kanske att 'nästa gång'... bla bla bla
2018-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Sedelärande om att inte ta mer än man orkar bära!
Gillar din lek med orden.
2018-08-10

  aol
Haha örngott örongodis, gillas mycket.
2018-08-10

  lodjuret/seglare VIP
Märkligt. Har varit lätt bekant med människor vilka haft delar av fågel namnet. Trenne individer tor jag det var. Kanske med tiden blev mor eller far.
2018-08-09

    Sefarge VIP
Ack,ack!
Även för en Örn
Kan ett ordstäv
passa in?
"Den som gapar
över mycket. ..
;)
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick