Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att le är det näst bästa du kan gör med dina läppar

 

Om du vore här så skulle jag kyssa dig så hårt jag någonsin kunde ända

 tills jag fick andnöd och du måste ge mig mun-mot-mun metoden

för på det viset skulle våra andetag tillsammans bli ett och aldrig aldrig

skulle vi skiljas igen för då var vi alltid förenade i en helhet

som varade förevigt ända tills marken rämnade under oss

för den är starkare än ödet och det vet alla som har älskat så

 

rent och

sant

och ändlöst

gränslöst

 

som vi skulle gjort när du andades med mina

lungor så där lugnt som du alltid gjorde då

när du och jag fortfarande såg varandra.

 

 

åh älskling, om du vore här.

 




Fri vers av hallonbåt
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-06-12 02:33



Bookmark and Share


  A Ocean
Jag vet känslan precis, har min älskling på avstånd. Längtan är starkt men kärlek är starkare :)
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt