Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från vindsförrådet inför aktuell valrörelse


Antidemokratisk smörja

En uppfinnare ifrån Limerick

fann upp en smet som var sinnrik

ty den snabbt sammanhäftar

valfria politikerkäftar

så säkert blev han snart på sitt lim rik!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-12 19:05



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Utan dylikt lim riskerar många politiker att hamna i klistret.

Bra.
2018-09-03

  walborg
Håller med Marita o också - hoppas produktionen räcker för behovet av detta klister!
2018-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Måtte tillverkningen gå på högtryck, för nu behövs limmet lite varstans!
2018-08-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
P å repris som följer
Å följer, över sköljer
O ch den ju ser
P å, till, att vi ler...
Å bra ser vad ord döljer...
2018-08-13

  aol
Hahahahahaha en vers som kom i rättan tid så träffande mitt i prick jag bara baxnar verkligen tummen upp och så bara bravo Ulf, bokmärkes,
2018-08-13

  lodjuret/seglare VIP
Partier som vill flagga, för en man med 'hagga', kan väl även rösta, på egna skalan inhösta, gå kring och trestämmigt ragga...

'Haggis' sägs vara en nationalarätt på annan breddgrad...
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick