Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista vännen

Natten i mitt huvud
det dunkla är allt jag har
det karga landskapet
är en bild
jag kan förstå

Gränserna finns bara
i vårt medvetande
ingen annanstans
de upphör att existera
jorden blir den sista vännen

En förövning
inför det stora




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-14 08:45



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Wow! Exakt!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP