Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger du?

Ljuger du?
Eller talar du från ditt hjärta?
Kommer du till mig ikväll?
Eller åker du till stadens hetta
Ingen ser mig
Sömmmmmmnen beger sig till en spegel
Där finns det hopp!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-16 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP