Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupblå

 

dina händer smekande över mig

dina fingrar som fladdrande vingar

du fick mig där på solvarma klippan

 

solen omslöt oss

dina djupblå ögon drunknade jag i

blåare än himlen

ljusare än havet nedanför oss




Fri vers av Helene Månsson
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-06-12 09:53



Bookmark and Share


  mb74
mycket fint skriven:))låter underbart:)
2006-06-15

  Clara-Fina
Vackert och kärleksfullt. Fint beskrivet! / Clara-Fina
2006-06-14

    Bodil Sandberg
Ljuuuuuvlig läsning!!!!
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma