Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alger (på fritids)

Så växer barnen om en, blir intelligentare, värdigare, tryggare. Och kvar återstår att återta det man var, innan. Man står i Robert Johnsons gatukorsning, väljer mellan skidåkning och pizzeria.

Lärarna är så fina: de tänker positivt (måste väl), pratar på om hur de slutat med kakor och bara dricker ett glas i veckan. Jag slipper sånt, i gruvgångarna; i skolans undervegetation, här där de sneda jeansjackorna och polisongerna regerar, likt alger. Jag får fortsätta muttra. Barnen behöver skugga för ett djupnande ljus, ty annars blir de Tomas Ledin.

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-22 15:03



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
han låter lite olik sig ledin ;)
2018-08-22

  Per Teofilusson
https://www.youtube.com/watch?v=YYsnRc09csQ

2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson