Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng av mobilen och datorn

Stäng av mobilen och datorn
Lyssna på fågelkvittret
Ta en promenad
Gör som jag ta ett D-moll på gitarren och sjung hela natten lång
Jag önskar jag kunde vara bättre på att koppla av från Internet
Men jag är inte ensam om att vara beroende




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-22 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP