Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad ma


Sensommarsorg

Det är sensommaren när vi låter äpplen falla till marken,

för att tiden lyser med sin frånvaro

när annat pockar på

 

Det är augusti

och veckorna fylls av göromål vi helst varit utan,

blanketter, attester, minnesstenar och gravyr

 

älskade, jag tror du följer oss från din himmel

någonstans där i molnet är du med oss

 

vart vi går

 

©  Birgitta Wäppling, 26 augusti, 2018

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-26 08:59



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Den här texten drabbar verkligen. Känslan målad med en sådan fin penna.
2018-09-05

  Anya VIP
Fint och varmt skrivet till någon som betytt mycket.
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP