Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden



Skillnaden
mellan en
Dagsedel

Och en Val
-sedel

Är att den
första känns
Direkt

Medans det tar
ett tag innan den

Andra börjar svida
och värka i plånboken

Och man inser
att man blivit
Lurad. .. Igen!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-27 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den dikten gav mig en dagsedel och påminde mig om verkligheten..
2018-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet taget! Vallöften inget att lita på.
2018-08-28

  Kungskobran VIP
Valet är det stora kvalet
rösta på mej
jag är bättre än dej
Jag har en garanti
så dom andra kan ni skita i
Jag satsar alltid en miljard mer
oavsett vad de andra ger

2018-08-28

  Fulbergarn
ja så är det, vet nog vilken jag väljer
även om jag efter valet sväljer
mitt förtret
det är nåt jag vet
även om jag ej mig säljer

2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP