Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag en symaskin

Samma mönster
Tråd genom en spole
Ner med pressarfoten
Nålen sicksackande fram

Stannar upp en stund
Byter tråd
En annan färg
In i en annan spole

Ett lite rakare spår
Varje dag likadant
Snart färdigt
Blir till historia

Alla lösa trådar
Ett nytt mode
Nya mönster
Utan gränser





Fri vers av Lidde
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-29 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde