Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med en troende

Känna något som inte finns
Du säger att du minns
I huset där det spökar
Nu får du sluta kröka

Du har en bibel under armen
Så den påklistrade charmen
Se våran herre i sitt vita skägg
Så du kan tala med en vägg

Så du vet hur han ser ut
Nu är det verkligen akut
Så du känner ingenting
Han finns här omkring

Vill du få mig att tro
Kärlek i dig ska bo
Herren ska visa dig vägen
Han finns där i alla lägen

Vill inte veta mer
Är djävulen som ler
Då säger vi så
Nu kan du gå




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-29 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde