Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en underbar fylla som gick fel

utan dig är jag allting
bäst
på topp
vacker och smart
som en underbar fylla
som svalkar min själ

med dig vid min sida är jag ingenting
deprimerad och slug
ger du dig aldrig av
ger mig migrän
som snefyllan igår

och jag önskar du kunde se
mig gråta
eller kanske inte
för när allting gick fel
stod du ju alltid kvar
som den enda
trodde du på mig
fastän det bränner inifrån
(smärta)
att älska dig

så gör det mer ont att låta dig gå




Fri vers av Cecilia H
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-06-12 19:14



Bookmark and Share


  osams
jättebra skrivet och verkligen intressant dragna parareller
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H