Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter oss

Bakom en vägg
Doften av hägg
En öppen dörr
Känslan av förr

Hörde klockor ringa
Barn ut i frihet springa
Som himmel och hav
Utan tankar på krav

Ser framtidens hopp
Alla vi gjort samma lopp
Något nytt som bara gror
Där dom går i mina skor

Hjulen som går runt
Vatten som blir grunt
Alla vägar som lyser
Då världen är kall och fryser

Allting som går igen
Så är det min vän
När sedan åren går
Vi vet vad som återstår




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-30 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde