Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nostalgi 09


Ord och inga visor

Av ord är vi kommen
av ord vi dör
med ord är vi fången
med ord vi förgör

ur ord vi gråter
av ord vi skrattar
med ord vi förlåter
med ord vi fattar

i ord vi drunknar
i ord vi klär
med ord vi sunknar
ur ord blir vi kär

våra ord makten fyller
våra ord är krigets krut
dina ord de beskyller
våra ord skapar slut

ur ord lider dina kval
med ord skapas sången
med orden är du dina tal
för av ord är vi kommen.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 341 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-30 16:18



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Max. Det va inte igår man såg dig här. Välkommen tillbaka. Och du levererar på studs. Ditt språk. Din poesi. Många har att lära av.

/L
2018-09-03

  innakarin
... ord kan förföra
förgöra
förstöra
ens barndom
2018-09-02

  innakarin
... ord kan förföra
förgöra
förstöra
ens barndom ??
2018-09-02

  aol
Bra där om ordens betydelse i våra liv.
2018-08-30

    Max Poisé
@ Ken Cassel.

Böjning på ordet sunk, sunket.

Sök på nätet om du undrar.
2018-08-30

  Palett
Bra sammanfattning om så olika sammanhang vi använder våra ord
2018-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra, om ordens betydelse i allt vi gör!
2018-08-30

    Ken Cassel
En fråga bara Max
Vad är sunknar för någonting?
Ett ord jag aldrig har hört förut
Kanske bara ett stavfel?

Med vänlig hälsning
2018-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om ordens betydelse i olika sammanhang!
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé