Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte är här

Jag kan vinna de små striderna
när jag låtet sällsamheten vinna slagen
som egentligen inte borde funnits

sårandes är jag den enda ödmjukheten
som filtreras genom fundamentet av
allt som aldrig sades

vi är ständigt förflyttade till intet
en själslig del som inte längre kan förnimma
eller förstå de små tingens betydelse

kan bara älska helt naken
utan förbehåll och motkrav
och det gör mig oattraktiv i massans ögon

ge mig skälet att förändra
så lovar jag i huggen sten
att jag är din för all tid, för alltid




Prosa av Max Poisé
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-31 20:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att analysera denna dikt en svår uppgift, men underkastelse spelar en viss roll.

2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé