Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsätter på temat ( att döda...)


färgers döda nyanser

det är enkelt,

säg bara att drömmarna jag drömmer
inte kan måla en verklighet

bygga om Universum ,

eller förändra kursen.

Säg att jag inte ska tro på mirakel,

Det är enkelt att

att döda själar,
simplaste av allt!

Säg att min kärlek är fiktion,
att alla vackra ord är konspiration

förlora ännu en naiv livssyn,
genom att bedyra livets skuld
bakom all längtan.

Det är enkelt,
vansinnigt okomplicerat att destruera vackra färger...

tillsätt bara svart.




Prosa av Max Poisé
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-10 17:59



Bookmark and Share


  DominiQueen
Perplex ...
ordlös
hämtar andan

Så vackert

Tacksam ... Dina budskap



2018-09-10

  Viksten
Utmärkt
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé